Čtvrtek: 4.7.

Čtvrtek: 4.7. Polévka: Zelná s uzeninou a bramborem (obs. 1,7,10) Gnocchi s kuřecím masem a smetanovou omáčkou, sýr (obs. 1,3,7) Štěpánská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs.1,3,7) Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka (1,3,7,10)

Pondělí: 8.7.

Pondělí: 8.7. Polévka: Hráškový krém se smetanou (obs. 1,7) Šunkofleky, okurka (obs. 1,3,7,10) Kuřecí Čína, rýže (obs. 1,6) Holandský sekaný řízek, bramborová kaše (obs. 1,7)          

Středa 10.7.

Středa 10.7. Polévka: Minestrone (obs. 1,3,7) Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, okurka (obs. 1,3,7,10) Vepřový guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Smažené nudle s kuřecím masem a zeleninou (obs. 1,3,6)

Čtvrtek 11.7.

Čtvrtek 11.7. Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou (obs. 1,9)                                    Hovězí rajská, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Kuřecí Flamendr, rýže (obs. 1,10) Vepřové medailonky, dušená zelenina s kukuřicí, krokety (obs. 1)                  

Pátek: 12.7.

Pátek: 12.7. Polévka: Gulášová s bramborem (obs. 1,9) Uzené maso, Křenová omáčka, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Francouzské brambory, okurka (obs. 3,7,10) Vepřový řízek, bramborová kaše, okurka (obs. 1,3,7,10)

Středa: 24. 7.

Středa: 24. 7. Polévka: Gulášová (obs. 1) Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs. 1,3,7)                          Milánské špagety, sýr (obs. 1,3,7) Smažený sýr, brambory, tatarská omáčka (obs. 1,3,7,10)

Pátek: 26. 7.

Pátek: 26. 7. Polévka: Zeleninová (obs. 9) Šunkofleky (obs. 1,3,7)                                                  Masové kuličky v rajské omáčce, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Kuřecí steak s rajčátky a sýrem, hranolky, tatarská omáčka (obs. 3,7,10)                           

Čtvrtek 25. 7.

Čtvrtek 25. 7. Polévka: Hovězí vývar s nudlemi (obs. 1,3,9) Čevabčiči s opečeným bramborem, hořčice (obs. (obs. 1,7,10)                          Pečený bůček na Asijský způsob, rýže (obs. 1,6,7)                                                Vepřový řízek, šťouchaný brambor, […]

Pondělí 29.7.

Pondělí 29.7. Polévka: Kuřecí vývar se smaženým hráškem (obs. 1,9) Zapečená brokolice se sýrem, vařený brambor (obs. 1,3,7) Kuřecí směs na pórku a žampiónech, rýže (obs. 1,6,7,9) 3. Hovězí na […]