Středa 20.12.
Středa 20.12. Polévka: Gulášová (obs. 1) Bramborové knedlíky plněný uzeným masem, zelí (obs. 1,3,7,10) Cikánská hovězí pečeně, rýže (obs. 1,3,7) Houbový kuba (obs. 1,3) Marinované kuřecí nugetky, šťouchaný brambor (obs. 1,3,7)
Středa 20.12. Polévka: Gulášová (obs. 1) Bramborové knedlíky plněný uzeným masem, zelí (obs. 1,3,7,10) Cikánská hovězí pečeně, rýže (obs. 1,3,7) Houbový kuba (obs. 1,3) Marinované kuřecí nugetky, šťouchaný brambor (obs. 1,3,7)
Čtvrtek 21.12. Polévka: Zeleninová s kuskusem (obs. 1,3,9) Kuřecí kousky na paprice, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Jemně pečený bůček po Asijsku, bramborová kaše (obs. 1,6,7) Špagety Aglio-Olio, sýr (obs. 1,7) Vepřový řízek, bramborový salát, citron (obs. 1,3,7,9,10)
Pátek 22.12. Polévka: Kroupová s vejcem (obs. 1,3,7) Rybí prsty, bramborová kaše (obs. 1,3,4,7) Vepřové ražniči, opeč. brambor (obs. 1,7) Bramborové šišky s mákem (obs. 1,3,7)
Středa 27.12. Polévka: Dršťková (obs. 1) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí (obs. 1,3,7,10) Smažený květák, brambor, tatarka (obs. 1,3,7,10) Thajská kuřecí směs, rýže (obs. 1,3)
Čtvrtek 28.12. Polévka: Hovězí s masem a těstovinou (obs. 1,3,7) Svíčková na smetaně, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Zeleninové řízečky, brambor, tatarka (obs. 1,3,7,10) Smažený karbanátek, bramborový salát (obs. 1,3,7)
Pátek 29.12. Polévka: Boršč (obs. 1,7,9) Uzené kuřecí stehnoo, bramborová kaše (obs. 1,7) Smažený sýr, brambor, tatarka (obs. 1,3,7,10) Vepřový plátek na žampionech, rýže (obs. 1)
Čtvrtek 4.1. Polévka: Ovarová (obs. 1,9) Sikulský vepřový guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Drůbeží rizoto, okurka, sýr (obs. 1,3,7) Smažený květák, brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) Kuřecí plátek s mandlemi, opečené brambory (obs. 1,7)
Pátek 5.1. Polévka: Kulajda (obs. 1,3,9) Španělská vepřová pečeně, rýže (obs. 1,3,10) Boloňské špagety se sýrem (obs. 1,3,7) Zeleninové lečo s bramborem (obs. 1,3) Vepřový steak z krkovičky s česnekovým dipem, americké brambory (obs. 1,7)
Pondělí 8.1. Polévka: Drůbeží s těstovinou (obs. 1,3,7,9) Kuřecí Švej-ču-žou, rýže (obs. 1,9) Vepřové maso na slanině, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Zeleninové rizoto s okurkou a sýrem (obs. 1,7,9) Zapečený kuřecí plátek s nivou, brambor s pažitkou (obs. 1,7)
Úterý 9.1. Polévka: Pórková s vejci (obs. 1,3,7) Vepřový perkelt s těstovinou (obs. 1,3) Halušky se zelím a uzeným masem (obs. 1,3,7) Dušená zelenina na másle, vejce 2ks, brambor (obs. 3,7,9) Vepřový steak, opečený brambor, česnekový dip (obs. 1,3,7)