Čtvrtek 10. 8.
Čtvrtek 10. 8. Polévka: Bramboračka (obs. 1,3,7) Kuskus se zeleninou sypaný sýrem (obs. 1,7) Zapečené fleky s kuřecím masem, houbami a rozmarýnem (obs. 1,3,7) Štěpánská vepřová pečeně, rýže (obs. 1,3,7,10)
Čtvrtek 10. 8. Polévka: Bramboračka (obs. 1,3,7) Kuskus se zeleninou sypaný sýrem (obs. 1,7) Zapečené fleky s kuřecím masem, houbami a rozmarýnem (obs. 1,3,7) Štěpánská vepřová pečeně, rýže (obs. 1,3,7,10)
Pátek 11. 8. Polévka: Hovězí vývar s nudlemi (obs. 1,3,7,9) Opečená klobása, hrachová kaše, okurka (obs. 1,9,10) Švej-ču-žou, rýže (obs. 1,3,6,7,8,9) Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka (obs. 1,3,7,10)
Pondělí 14.8. Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem (obs. 1,9) Davelská sekaná, bramborová kaše, okurka (obs. 1,7,10) Kuřecí roláda, vařený brambor (obs. 1,3,7) Thajské curry s kuřecím masem, rýže (obs. 1,6)
Úterý 15.8. Polévka: Kulajda s houbami (obs. 1,3,7) Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka (obs. 1,3,7,10) Maďarský guláš z vepřového masa, těstoviny (obs. 1,3) Kuřecí kung Pao, rýže (obs. 1,6,8)
Středa 16.8. Polévka: Zeleninová s krupicí a vejcem (obs. 1,3,9) Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše (obs. 1,7) Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka (obs. 1,3,7,10)
Čtvrtek 17. 8. Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (obs. 1,3,9) Gnocchi s hříbky sypané sýrem (obs. 1,3,7) Rybí filé s bylinkovým máslem, bramborová kaše (obs. 1,4,7) Knedlo vepřo zelo, houskový knedlík (obs. 1,3,7,10)
Pátek 18.8. Polévka: Gulášová z mletého masa (obs. 1) Fusilli amatriciana, sýr (obs. 1,3,7) Plněné bramborové knedlíky, zelí, cibulka (obs. 1,3,7,10) Rajská omáčka s hovězím masem, těstoviny (obs. 1,3,7)
Pondělí 21.8. Polévka: Dršťková (obs. 1) Smetanové rizoto s cuketou a lilkem (obs. 7) Rybí prsty s bramborovou kaší (obs. 1,3,4,7) Hovězí Stroganoff s hranolky (obs. 1,7,10)
Úterý 22.8. Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi (obs. 1,3,9) Zapečené brambory s bešamelovou omáčkou s pórkem a kukuřicí (obs. 1,3,7) Štěpánská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Pečený losos na tymiánu, bramborová kaše, dušená baby karotka (obs. 1,4,7)
Středa 23.8. Polévka: Zelná s uzeným masem (obs. 1,7,10) Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka (obs. 1,3,7,10) Segedínský guláš speciál, houskový knedlík (obs. 1,3,7,10) Pečený bůček, zelí, bramborový knedlík (obs. 1,3,7,10)