Úterý 22.4.   

Úterý 22.4.                                                                                              Polévka: Krupicová s vejcem (obs. alergeny: 1,3,9) Vepřový flamendr (pikantní), rýže (obs. alergeny: 1,6,7) Smažené rybí prsty, brambor, tatarská omáčka (obs. alergeny: 1,3,4,7,10) Fazolky na smetaně, vařené vejce, brambor (obs. alergeny: 3,7) Kuřecí prsíčka s cibulkou a slaninou, hranolky (obs. alergeny: 1,7)

Středa 23. 4.

Středa 23. 4. Polévka: Ovarová s kroupami (obs. alergeny: 1,7) Čočka na kyselo, uzená krkovice, cibulka, okurka (obs. alergeny: 1,10) Hovězí na slanině, špenát, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,3,7) Boloňské špagety se sójovým masem (obs. 1,3,6,7) Kuřecí plátek s nivovou omáčkou, americké brambory (obs. alergeny: 1,7)

Čtvrtek 24. 4.

Čtvrtek 24. 4. Polévka: Hovězí s nudlemi (obs. alergeny: 1,3,7,9) Vepřové ledvinky na cibulce, rýže (obs. alergeny: 1) Pivovarský tokáň, vařený brambor (obs. alergeny: 1,7) Krupicová kaše s máslem, cukrem a kakaem (obs. alergeny: 1,7) Kuřecí závitek, bramborová káše (obs. alergeny:1,7)

Pátek 25.4.

Pátek 25.4. Polévka: Zeleninová krémová (obs. alergeny: 1,9) Vepřové maso na slanině, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,3,7) Masové koule v pikantní omáčce, rýže (obs. alergeny: 1,7) Houbový Kuba, okurka (obs. alergeny: 1,7,10) Smažený kuřecí řízek, bramborový salát, citron (obs. alergeny: 1,3,7,10)

Pondělí 28.4.

Pondělí 28.4. Polévka: Hrstková (obs.1,7,9) 1.Uzené maso, bramborová kaše, sterilovaná okurka (obs. 1,7,10) 2.Vepřová pečeně na česneku, houskový knedlík, špenát (obs.1,3,7) Rýžová kaše s jahodami (obs.7) 4.Vepřová játra restovaná, opečený brambor, tatarská omáčka

Úterý 29.4.

Úterý 29.4. Polévka: Česneková s bramborem (obs. 1,3,7) 1.Rajská omáčka s masovými koulemi, houskový knedlík (obs.1,3,7,9) 2.Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou, gnocchi (obs. 1,3,7) 3.Čočkový salát s mrkví (obs. 0) 4.Pečená makrela, brambor (obs. 1,4,7)

Středa 30.4.

Středa 30.4. Polévka: Rajská s těstovinou (obs.1,3,7) 1.Kuřecí Švej-ču-žou, rýže (obs.1,3,6,9) 2.Hovězí guláš, houskový knedlík (obs.1,3,7) 3.Zeleninová mozaika zapečená se sýrem a vejci, brambor (obs.3,7) 4.Vepřový plátek na bylinkách, smetanové brambory (obs.1,7)

Pátek 2.5.

Pátek 2.5. Polévka: Gulášová (obs.1,7,9) 1.Vepřové maso na mrkvi, brambor (obs.1,7) 2.Gordon bleu, bramborová kaše, okurka (obs.1,3,7,9,10) 3.Těstoviny s brokolicí a smetanou (obs.1,3,7) 4.Kuřecí pašerácký řízek, americké brambory (obs. 1,3,7)