Středa 17. 4.
Středa 17. 4. Polévka: Gulášová (obs. 1,9) Vepřové maso na žampiónech, rýže (obs.1) Přírodní kuřecí plátek, brambor (obs. 1,7) Krupicová kaše s máslem a cukrem (obs. 1,7) Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor (obs. 1,7)
Středa 17. 4. Polévka: Gulášová (obs. 1,9) Vepřové maso na žampiónech, rýže (obs.1) Přírodní kuřecí plátek, brambor (obs. 1,7) Krupicová kaše s máslem a cukrem (obs. 1,7) Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor (obs. 1,7)
Čtvrtek 18. 4. Polévka: Uzený vývar s kroupami (obs.1) Uzená krkovice, bramborová kaše (obs.1,7) Dalmatské čufty, houskový knedlík (obs.1,3,7,9) Zeleninový bulgur se sýrem (obs. 1,7) Vepřové nudličky se švestkovou omáčkou, gnocchi (obs. 1,3,7)
Pátek 19. 4. Polévka: Bramborová (obs.1,9) Vepřový guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Srbské rizoto, sýr, okurka (obs. 1,7,10) Čočkový salát (obs. 0) Kuřecí steak Caprese, opečené brambory (obs. 1,7)
Pondělí 22.4. Polévka: Kmínová s vejcem (obs. alergeny: 1,3,9) Vepřový flamedr (pikantní), rýže (obs. alergeny: 1) Smažené rybí prsty, brambor, tatarská omáčka (obs. alergeny: 1,3,4,7) Fazolky na smetaně, vařené vejce, brambor (obs. alergeny: 3,7) Kuřecí prsíčka s cibulkou a slaninou, hranolky (obs. alergeny: 1)
Úterý 23.4. Polévka: Frankfurtská s párkem (obs. alergeny: 1,7) Maďarský guláš, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,3,7,10) Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule (obs. alergeny: 1,3,7,10) Cizrnová pánev (obs. alergeny: 0) Marinované kuřecí paličky, opečený brambor (obs. alergeny: 1)
Středa 24. 4. Polévka: Ovarová s kroupami (obs. alergeny: 1,7) Čočka na kyselo, uzená krkovice, cibulka, okurka (obs. alergeny: 1,10) Kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, bramborový knedlík (obs. alergeny: 1,7) Boloňské špagety se sojovým masem (obs. 1,6) Kuřecí plátek se sýrovou omáčkou, americké brambory (obs. alergeny: 1,7)
Čtvrtek 25. 4. Polévka: Hovězí s nudlemi (obs. alergeny: 1) Vepřové ledvinky na cibulce, rýže (obs. alergeny: 1) Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (obs. alergeny: 1,3,7) Krupicová kaše s máslem, cukrem a kakaem (obs. alergeny: 1,7) Záhorácký závitek, opečené brambory (obs. alergeny:1,10)
Pátek 26.4. Polévka: Zeleninová krémová (obs. alergeny: 1,7,9) Vepřové maso v kapustě, brambor (obs. alergeny: 1,7) Masové koule v pikantní omáčce, rýže (obs. alergeny: 1,3) Houbový Kuba, okurka (obs. alergeny: 1,7,10) Smažený vepřový řízek, bramborový salát, citron (obs. alergeny: 1,3,7,10)
Pondělí 29. 4. Polévka: Hovězí se zeleninou a bulgurem (obs. 1,3,7,9) Drůbeží sekaná, vařený brambor, okurka (obs. alergeny: 1,3,7,10) Hovězí tokáň, těstoviny (obs. alergeny: 1,3,7,12) Květákový mozeček, brambor (obs. alergeny: 7) Grilovaný vepřový steak, hranolky, tatarská omáčka (obs.: 1,3,7,10)
Úterý 30. 4. Polévka: Masový krém Pekingská kuřecí směs na kari, rýže (obs. alergeny: 1,7) Vepřová krkovice, zelí, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,9) Těstovinový salát s balzamikovým pestem a rajčaty (obs.: 1) Kuřecí závitek, bramborová kaše (obs. alergeny: 1,10)