Středa 10.4.
Středa 10.4. Polévka: Česnečka s bramborem (obs. 3) Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Milánské špagety, sýr (obs. 1,3,7) Jemná rýžová kaše s jahodami (obs.7) Vepřové ražniči, česnekové brambory (obs.1,7)
Středa 10.4. Polévka: Česnečka s bramborem (obs. 3) Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Milánské špagety, sýr (obs. 1,3,7) Jemná rýžová kaše s jahodami (obs.7) Vepřové ražniči, česnekové brambory (obs.1,7)
Čtvrtek 11.4. Polévka: Hrachová (obs.1) Smažené karbanátky, brambor, okurka (obs. 1,3,7,10) Vařené hovězí maso s houbovo-smetanovou omáčkou, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Mexické fazole, chléb (obs. 1,6) Vepřová směs, rýže (obs. 1)
Pátek 12. 4. Polévka: Krémová cibulačka (obs. 1,7,9) Segedínský guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Rybí filé zapečené s vejci, brambor (obs. 3,4,7) Dušený špenát, brambor, vejce 2ks (obs. 3,7) Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka (obs. 1,3,7,10)
Pondělí 15.4. Polévka: Krupicová s vejci (obs. 3,7) Štěpánská vepřová pečeně, rýže (obs. 1,7) Kečupové fazole s párkem, pečivo 2ks (obs. 1) Zapečené brambory se sýrem a rajčaty (obs. 7) Kuřecí steak, fazolky na slanině, brambor (obs. 1,7)
Úterý 16. 4. Polévka: Zeleninový vývar s těstovinou (obs. 1,3,9) Vepřová krkovice, zelí, houskový knedlík (obs. 1,3,7,10) Drůbeží játra na cibulce s rýží (obs. 1) Zeleninové curry rizoto se sýrem (obs. 7) Vepřový steak s anglickou slaninou a nivou, hranolky (obs. 1,7)
Středa 17. 4. Polévka: Gulášová (obs. 1,9) Vepřové maso na žampiónech, rýže (obs.1) Přírodní kuřecí plátek, brambor (obs. 1,7) Krupicová kaše s máslem a cukrem (obs. 1,7) Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor (obs. 1,7)
Čtvrtek 18. 4. Polévka: Uzený vývar s kroupami (obs.1) Uzená krkovice, bramborová kaše (obs.1,7) Dalmatské čufty, houskový knedlík (obs.1,3,7,9) Zeleninový bulgur se sýrem (obs. 1,7) Vepřové nudličky se švestkovou omáčkou, gnocchi (obs. 1,3,7)
Pátek 19. 4. Polévka: Bramborová (obs.1,9) Vepřový guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Srbské rizoto, sýr, okurka (obs. 1,7,10) Čočkový salát (obs. 0) Kuřecí steak Caprese, opečené brambory (obs. 1,7)
Pondělí 22.4. Polévka: Kmínová s vejcem (obs. alergeny: 1,3,9) Vepřový flamedr (pikantní), rýže (obs. alergeny: 1) Smažené rybí prsty, brambor, tatarská omáčka (obs. alergeny: 1,3,4,7) Fazolky na smetaně, vařené vejce, brambor (obs. alergeny: 3,7) Kuřecí prsíčka s cibulkou a slaninou, hranolky (obs. alergeny: 1)
Úterý 23.4. Polévka: Frankfurtská s párkem (obs. alergeny: 1,7) Maďarský guláš, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,3,7,10) Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule (obs. alergeny: 1,3,7,10) Cizrnová pánev (obs. alergeny: 0) Marinované kuřecí paličky, opečený brambor (obs. alergeny: 1)