Úterý: 12.3.

Úterý: 12.3. Polévka: Fazolová  (obs. alergeny: 1)                                                             Vepřové nudličky po Sečuánsku, rýže (obs. alergeny: 1,9)                                              Hovězí pečeně na česneku, bramborový knedlík, špenát (obs. alergeny: 1,3,7)                                              Zapečené těstoviny s houbami (obs. alergeny: 1,3,7)                                              Smažené kuřecí paličky, brambory (obs. alergeny.:1,3,7)

Středa 13.3.

Středa 13.3. Polévka: Květáková s vejcem (obs. alergeny: 1,3,7)                                                                                                   Boloňské špagety, sýr (obs. alergeny: 1,3,7)                                              Vepřová pečeně, zadělávaný hrášek, brambor (obs. alergeny: 1,7)                                              Krupicová kaše s kakaem (obs. alergeny: 1,7)                                              Zapečený vepřový plátek s angl. slaninou a nivou, šťouchaný brambor      (obs. alergeny: 1,3,7)

Čtvrtek 14.3.

Čtvrtek 14.3. Polévka: Kaldoun  (obs. alergeny: 1,7)                                                                              Vepřový guláš, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,3,7)                                               Vepřenky, brambor, hořčice, cibule  (obs. alergeny: 1,7,10)                                              Česnekové brambory se sýrem a smetanou  (obs. alergeny: 1,7)                                             Táborská bašta, bramborový knedlík  (obs.

Pátek 15.3.

Pátek 15.3. Polévka: Boršč (obs. alergeny: 1,7,9,10)                                              Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka (obs. alergeny: 1,3,7,10)                                              Vepřové maso na houbách, rýže (obs. alergeny: 1,7)                                              Vaječná sedlina se zeleninou, brambor (obs. alergeny: 3,7,10)                                              Kuřecí steak s rokforovou omáčkou, šťouchaný brambor s jarní cibulkou (obs. al.: 1,7)                                             

Pondělí: 18. 3.  

Pondělí: 18. 3. Polévka: Drůbeží s těstovinou (obs. 1,3,9) Zabijačkový guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Vepřové rizoto s masem a zeleninou, sýr, okurka (obs. 1,7,10) Fazolky na kyselo, vejce 2ks, brambor (obs. 3,7) Přírodní kuřecí steak, americké brambory, tatarka (obs. 1,3,10)

Úterý: 19. 3.

Úterý: 19. 3. Polévka: Hrstková (obs. 1,9) Pečené kuřecí stehno alá bažant, brambor (obs. 1,7) Vepřová plec na paprice, houskový knedlík (obs. 1,3,7,9) Gnocchi s brokolicovou omáčkou (obs. 1,3,7) Kuřecí medailonky s bretaňskou zeleninou, brambor (obs. 1,7)

Středa: 20.3. 

Středa: 20.3. Polévka: Cibulačka s bramborem (obs. 1,3)                                                                                                          Šťavnatá hovězí pečeně, rýže (obs.1) Šunkofleky, okurka (obs.1,3,7,10) Ovocné tvarohové knedlíčky, máslem a cukrem (obs. 1,3,7) Katův šleh s vepřovým masem, bramboráčky (obs. 1,3,7)

Čtvrtek: 21.3. 

Čtvrtek: 21.3. Polévka: Gulášová (obs. 1,9)                                                                        Davelská sekaná, brambor, hořčice (obs. 1,3,7,10) Španělská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs. 1,3,7,9) Cizrnová pánev, rýže (obs. 1) Hovězí Stroganov, jasmínová rýže (obs. 1,7)

Pátek: 22.3. 

Pátek: 22.3. Polévka: Uzená s rýží a hráškem (obs. 9) Vepřový vrabec, houskový knedlík, zelí (obs.1,3,7,10 ) Kapustový karbanátek s masem, brambor (obs. 1,3,7) Čočka na kyselo, vejce 2ks, okurka (obs. 1,3,10) Restovaná vepřová játra s anglickou slaninou, americké brambory, tatarská omáčka (obs. 1,3,10)

Pondělí 25.3.

Pondělí 25.3. Polévka: Uzený vývar s masem a rýží (obsahuje alergeny:1,3,9)                                                           Kuřecí švej-ču-žou, rýže (obsahuje alergeny: 1,6) Vepřové maso na slanině, houskový knedlík (obsahuje alergeny: 1,3,7) Zeleninové rizoto, okurka, sýr (obsahuje alergeny: 1,7,9,10) Zapečený kuřecí plátek s nivou, brambor s pažitkou (obsahuje alergeny: 1,7)