Pondělí 8. 4.

   Pondělí 8. 4. Polévka: Jarní (obs. 1,3,7,9) Vepřová plec na kmíně, rýže (obs. 1) Hrachová kaše s párkem, okurka (obs. 1,7,10) Smažený květák, brambor, tatarská omáčka (obs. 1,3,7,10) Farmářská krkovice, máslová kukuřice (obs. 1)

Úterý 9.4.

Úterý 9.4. Polévka: Kulajda (obs. 1,3,7,9)                        Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše (obs. 1,7) Sekaná svíčková, houskový knedlík (obs.1,3,7,9) Zapečené těstoviny se špenátem a smetanou (obs. 1,3,7) Kuřecí steak, am. Brambory, bylinkový dip (obs. 1,7,10)

Středa 10.4.

Středa 10.4. Polévka: Česnečka s bramborem (obs. 3) Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Milánské špagety, sýr (obs. 1,3,7) Jemná rýžová kaše s jahodami (obs.7) Vepřové ražniči, česnekové brambory (obs.1,7)  

Čtvrtek 11.4.

Čtvrtek 11.4. Polévka: Hrachová (obs.1) Smažené karbanátky, brambor, okurka (obs. 1,3,7,10) Vařené hovězí maso s houbovo-smetanovou omáčkou, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Mexické fazole, chléb (obs. 1,6) Vepřová směs, rýže (obs. 1)

Pátek 12. 4.

Pátek 12. 4. Polévka: Krémová cibulačka (obs. 1,7,9) Segedínský guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Rybí filé zapečené s vejci, brambor (obs. 3,4,7) Dušený špenát, brambor, vejce 2ks (obs. 3,7) Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka (obs. 1,3,7,10)

Pondělí 15.4.

Pondělí 15.4. Polévka: Krupicová s vejci (obs. 3,7) Štěpánská vepřová pečeně, rýže (obs. 1,7) Kečupové fazole s párkem, pečivo 2ks (obs. 1) Zapečené brambory se sýrem a rajčaty (obs. 7) Kuřecí steak, fazolky na slanině, brambor (obs. 1,7)

Úterý 16. 4.

Úterý 16. 4. Polévka: Zeleninový vývar s těstovinou (obs. 1,3,9) Vepřová krkovice, zelí, houskový knedlík (obs. 1,3,7,10) Drůbeží játra na cibulce s rýží (obs. 1) Zeleninové curry rizoto se sýrem (obs. 7) Vepřový steak s anglickou slaninou a nivou, hranolky (obs. 1,7)

Středa 17. 4.   

Středa 17. 4. Polévka: Gulášová (obs. 1,9) Vepřové maso na žampiónech, rýže (obs.1) Přírodní kuřecí plátek, brambor (obs. 1,7) Krupicová kaše s máslem a cukrem (obs. 1,7) Hovězí líčka na víně, šťouchaný brambor (obs. 1,7)

Čtvrtek 18. 4.

Čtvrtek 18. 4. Polévka: Uzený vývar s kroupami (obs.1) Uzená krkovice, bramborová kaše (obs.1,7) Dalmatské čufty, houskový knedlík (obs.1,3,7,9) Zeleninový bulgur se sýrem (obs. 1,7) Vepřové nudličky se švestkovou omáčkou, gnocchi (obs. 1,3,7)

Pátek 19. 4.

Pátek 19. 4. Polévka: Bramborová (obs.1,9) Vepřový guláš, houskový knedlík (obs. 1,3,7) Srbské rizoto, sýr, okurka (obs. 1,7,10) Čočkový salát (obs. 0) Kuřecí steak Caprese, opečené brambory (obs. 1,7)