Pátek 2.6.

Pátek 2.6. Polévka: Kuřecí vývar s masem a rýží (obs.9)                                                                                                 Kuřecí stehno na divoko, rýže (obs.1,7)                                             Uzený hovězí jazyk, bramborová kaše, okurka (obs.1,7,10) Čočka na kyselo, vejce, okurka (obs.1,3,10)   Vepřový steak, fazolky na slanině, vařený brambor (obs.1,7)

Pondělí: 5. 6.

Pondělí: 5. 6. Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi  (obs.1,3,9)                                                                                         Vepřový pivovarský tokáň, brambor (obs.1,7) Kuřecí soté, rýže (obs.6,7,9) Hermelínové brambory (obs.1,3,7) Vepřový steak s rokforovým přelivem, opečené brambory (obs.1,7)

Úterý: 6. 6.

Úterý: 6. 6. Polévka:  Frankfurtská s uzeninou (obs. 1,9) Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (obs.1,3,7,10) Stehenní kuřecí plátky, dušená karotka, brambor (obs.1,7) Zeleninové kari, kuskus (obs.1,7) Vepřový katův šleh, americké brambory (obs.1)

Středa 7.6.

Středa 7.6. Polévka: Uzená s masem a kroupami  (obs.10) Vepřová plec na česneku, bramborový knedlík, špenát (obs.1,3,7) Grilované kuřecí stehno, brambor, okurka (obs.1,7,10) Těstovinový salát s rajčaty a bazalkovým pestem (obs.1,4,7) Kuřecí medailonky s dipem, česnekové brambory (obs.1,3,7) 

Čtvrtek 8.6.

Čtvrtek 8.6. Polévka: Čočková z červené čočky (obs.1,7)                                                                           Maďarská vepřová pečeně, rýže (obs.1,7,9) Davelská sekaná, brambor, okurka (obs.1,3,7,10) Bramborový guláš s houbami, pečivo (obs.1) Krůtí játra po anglicku, hranolky, tatarská omáčka (obs.1,3)

Pátek 9.6.

Pátek 9.6. Polévka: Kuřecí vývar s bulgurem  (obs.1,3,7,10)                                                                                                               Vepřový guláš, těstoviny (obs.1,3,7) Hrachová kaše, párek, okurka (obs.1,10) Žemlovka s jablky (obs.1,3,7) Kuřecí křídla na medu, šťouchané brambory (obs.1,7)

Pondělí: 12.6.

Pondělí: 12.6. Polévka: Hovězí s těstovinou   (obs.1,3,9)                                                        Vepřové nudličky na zelenině, rýže (obs.1,9) Přírodní filé na másle, bramborová kaše (obs.1,4,7) 3. Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem (obs.1,3,7) Zapečený kuřecí steak s broskví a sýrem, americký brambor (obs.1,7)

Úterý: 13.6.

Úterý: 13.6. Polévka: Jarní (obs.1,3,9)                                               Šunkofleky, okurka (obs.1,3,7,10) Bratislavská kýta, houskový knedlík (obs.1,3,7,10) Smažený květák, brambor, tatarská omáčka (obs.1,3,7) Vepřový steak Amerikáno, hranolky  (obs.1,3)

Středa 14.6.

Středa 14.6. Polévka: Ovarová      (obs.1,9)                                               Přírodní sekaný řízek, brambor, okurka (obs.1,3,7,9,10) Vepřová plec po Srbsku, rýže (obs.1) Bulgur se zeleninou, sýr (obs.1,7) Kaplická cmunda (uzené maso, zelí, bramboráčky) (obs.1,3,7,10)

Čtvrtek 15.6.

Čtvrtek 15.6. Polévka: Fazolová (obs.1,7)      Kuřecí maso na kari, rýže (obs.1) Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (obs.1,3,7) Čočkový salát (obs.1,7) Smažené kuřecí paličky, brambor (obs.1,3,7)