Pátek 23.5.
Pátek 23.5. Polévka: Kulajda (obs. 1,3,7) Ďábelská kuřecí směs, rýže (obs. 1,6) Boloňské špagety se sýrem (obs. 1,3,7) Libanonská čočka (obs. 3) Smažený vepřový řízek, pažitkový brambor, citron (obs. 1,3,7)
Pátek 23.5. Polévka: Kulajda (obs. 1,3,7) Ďábelská kuřecí směs, rýže (obs. 1,6) Boloňské špagety se sýrem (obs. 1,3,7) Libanonská čočka (obs. 3) Smažený vepřový řízek, pažitkový brambor, citron (obs. 1,3,7)
Pondělí: 26. 5. Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (obs.1,3,9) Vepřový pivovarský tokáň, brambor (obs.1,7) Kuřecí soté, rýže (obs.1,6,7) Zeleninové kari, kuskus (obs.1,3,7) Vepřový steak s rokforovým přelivem, opečené brambory (obs.1,7)
Úterý: 27. 5. Polévka: Frankfurtská s uzeninou (obs. 1,9) Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (obs.1,3,7,10) Vepřové v mrkvi, brambor (obs.1,7) Hermelínové brambory (obs.1,7) Vepřový katův šleh, americké brambory (obs.1)
Středa 28. 5. Polévka: Zelná s uzeninou (obs.10) Vepřová plec na česneku, brambor, špenát (obs.1,7) Grilované kuřecí stehno, brambor, okurka (obs.1,7,10) Těstovinový salát s rajčaty a bazalkovým pestem (obs.1,7) Kuřecí steak, tatarka, krokety (obs.1,3,7,10)
Čtvrtek 29.5. Polévka: Čočková s uzeninou (obs.1,7) Maďarská vepřová pečeně, rýže (obs.1,7,9) Sekaná svíčková, houskový knedlík (obs.1,3,7,9,10) Bramborový guláš s houbami, pečivo (obs.1,7) Vepřová játra po anglicku, hranolky, tatarská omáčka (obs.1,3,7,10)
Pátek 30.5. Polévka: Kuřecí vývar s bulgurem (obs.1,3,7) Vepřový guláš, těstoviny (obs.1,3,7) Hrachová kaše, párek, okurka (obs.1,10) Krupicová kaše se skořicovým cukrem, máslo (obs.1,7) Marinovaná kuřecí křídla, šťouchané brambory (obs.1,7)
Pondělí: 2.6. Polévka: Jarní (obs.1,3,9) 1. Vepřové nudličky na zelenině, rýže (obs.1,9) Přírodní filé na másle, brambor (obs.1,4,7) 3. Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem (obs.1,3,7) Zapečený kuřecí steak se šunkou a sýrem, americký brambor (obs.1,7)
Úterý: 3.6. Polévka: Hovězí s játrovou rýží (obs.1,3,9) Šunkofleky, okurka (obs.1,3,7,10) Bratislavská kýta, houskový knedlík (obs.1,3,7,10) Smažený květák, brambor, tatarská omáčka (obs.1,3,7,10) Vepřový steak Amerikáno, hranolky (obs.1)
Středa: 4.6. Polévka: Ovarová (obs.1,9) Domácí sekaná, brambor, okurka (obs.1,3,7,10) Vepřová plec po Srbsku, rýže (obs.1) Bulgur se zeleninou, sýr (obs.1,7) Kaplická cmunda (uzené maso, zelí, bramboráčky) (obs.1,3,7,10)
Čtvrtek 5.6. Polévka: Fazolová (obs.1,7) Pečené kuřecí stehno, vařený brambor (obs.1,7) Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (obs.1,3,7) Čočkový salát (obs.1,7) Smažený kuřecí řízky, brambor (obs.1,3,7)