• Čtvrtek 13.11.

    Čtvrtek 13.11. Polévka: Boršč (obs. 1,3,7,9,10) Jitrnice, vařený brambor, zelí (obs. 1,3,7,10) Rozlítaný španělský ptáček, rýže (obs. 1,3,7,10) Nudle s mákem a cukrem (obs. 1,3,7) Kuřecí steak s hermelínem a šunkou, šťouch. brambory (obs. 1,7)

  • Pátek 14.11.

    Pátek 14.11. Polévka: Dršťková (obs. 1,7,9) Boloňské špagety se sýrem (obs. 1,3,7) Vepřová pečeně, houskový knedlík, zelí (1,3,7,10) Hrachová kaše, vařené vejce, cibulačka, okurka (obs. 1,3,7,10) Pašerácký vepřový steak, šťouchaný brambor (obs. 1,7)

  • Úterý: 18.11.

    Úterý: 18.11. Polévka: Frankfurtská (obs: 1,7,9) Vepřová plec na divoko, vařený brambor (obs: 1,7,9) Hovězí maso se smetanovo-houbovou omáčkou, houskový knedlík (obs: 1,3,7) Libanonská čočka (obs:0) Grilovaný hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka (obs: 1,3,7,10)

  • Středa: 19.11.

    Středa: 19.11. Polévka: Česnečka (obs:1,3,9) Znojemská vepřová pečeně, rýže (obs: 1,3,7,10) Rybí filé po mlynářsku, vařený brambor, tatarská omáčka (obs: 1,3,4,7,10) Gnocchi quattro formaggi (obs: 1,3,7) Kuřecí steak s česnekovým dipem, šťouchaný brambor (obs: 1,7)

  • Čtvrtek: 20.11.

    Čtvrtek: 20.11. Polévka: Žampionový krém (obs: 1,7,9) Pečené stehno, bramborová kaše (obs: 1,7) Segedínský guláš, houskový knedlík (obs: 1,3,7,10) 3. Pohanková kaše s povidly (obs: 1,7) 4. Marinovaný vepřový steak, americké brambory (obs: 1,3,7)

  • Pátek: 21.11.

    Pátek: 21.11. Polévka: Bramborová (obs: 1,7,9) Francouzské brambory (obs: 1,3,7) Hovězí na česneku, špenát, houskový knedlík (obs: 1,3,7) Grilovaná zelenina, vařený brambor (obs: 1,7) Smažený vepřový řízek, vařený brambor, citron (obs: 1,3,7)