Úterý 23.4.

Úterý 23.4. Polévka: Frankfurtská s párkem (obs. alergeny: 1,7) Maďarský guláš, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,3,7,10) Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule (obs. alergeny: 1,3,7,10) Cizrnová pánev (obs. alergeny: 0) Marinované kuřecí paličky, opečený brambor (obs. alergeny: 1)

Středa 24. 4.

Středa 24. 4. Polévka: Ovarová s kroupami (obs. alergeny: 1,7) Čočka na kyselo, uzená krkovice, cibulka, okurka (obs. alergeny: 1,10) Kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, bramborový knedlík (obs. alergeny: 1,7) Boloňské špagety se sojovým masem (obs. 1,6) Kuřecí plátek se sýrovou omáčkou, americké brambory (obs. alergeny: 1,7)

Čtvrtek 25. 4.

Čtvrtek 25. 4. Polévka: Hovězí s nudlemi (obs. alergeny: 1)                                            Vepřové ledvinky na cibulce, rýže (obs. alergeny: 1) Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (obs. alergeny: 1,3,7) Krupicová kaše s máslem, cukrem a kakaem (obs. alergeny: 1,7) Záhorácký závitek, opečené brambory (obs. alergeny:1,10)

Pátek 26.4.

Pátek 26.4. Polévka: Zeleninová krémová (obs. alergeny: 1,7,9) Vepřové maso v kapustě, brambor (obs. alergeny: 1,7) Masové koule v pikantní omáčce, rýže (obs. alergeny: 1,3) Houbový Kuba, okurka (obs. alergeny: 1,7,10) Smažený vepřový řízek, bramborový salát, citron (obs. alergeny: 1,3,7,10)

Pondělí 29. 4.

Pondělí 29. 4. Polévka: Hovězí se zeleninou a bulgurem (obs. 1,3,7,9) Drůbeží sekaná, vařený brambor, okurka (obs. alergeny: 1,3,7,10) Hovězí tokáň, těstoviny (obs. alergeny: 1,3,7,12) Květákový mozeček, brambor (obs. alergeny: 7) Grilovaný vepřový steak, hranolky, tatarská omáčka (obs.: 1,3,7,10)

Úterý 30. 4.

Úterý 30. 4. Polévka: Masový krém Pekingská kuřecí směs na kari, rýže (obs. alergeny: 1,7) Vepřová krkovice, zelí, houskový knedlík (obs. alergeny: 1,9) Těstovinový salát s balzamikovým pestem a rajčaty (obs.: 1) Kuřecí závitek, bramborová kaše (obs. alergeny: 1,10)

Čtvrtek 2. 5.

Čtvrtek 2. 5. Polévka: Slepičí vývar s kapáním (obs. alergeny: 1,3,9) Cikánská vepřová pečeně, těstoviny (obs. alergeny:1,3) Rybí filé v leču, vařený brambor (obs. alergeny:1,3,4) Zapečené brambory se sýrem a rajčaty (obs. alergeny:1,7) Kuřecí maso v houbové omáčce, gnocchi ( obs.: 1,7)

Pátek 3. 5.

Pátek 3. 5. Polévka: Bramboračka (obs. alergeny: 1,7,9) Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík (obs.: 1,3,7) Pečené kuřecí stehno, rýže (obs. alergeny: 1,7) Špagety Aglio – Olio, sýr (obs. alergeny: 1,3,7) Kuřecí řízek, šťouchané brambory (obs. alergeny: 1,3,7)